INSTAGRAM VE STOK TAKİP PROGRAMLARI


 

Selin facebook’ta yaklaşık 1 saat gezindikten sonra biraz da instagram’a bakmaya karar verdi. Artık insagram’ı daha çok seviyordu aslına bakarsanız. Facebook’tan biraz bıkmıştı ama alışkanlıklardan kolayca vazgeçilemiyor.

instagram görüntü

Fotoğrafları deneyimli bir instagramcı olarak kaydırırken uzun süredir aklında olan bir eteğin fotoğrafını gördü. KremoX Butik eteği uygun bir fiyata takipçileriyle paylaşmıştı. Selin ürünü dikkatlice inceledi, diğer fotoğraflarına baktı. Evet, Selin bu ürünü alacaktı artık. Biraz da firmaya bakmaya karar verdi. Butiğin birkaç bin takipçisi var, güzel. Bundan önce bir hayli paylaşım yapmış. Daha önceden paylaştıkları ürünlerde güzelmiş, Bir dahakine başka ürünlerin de siparişini verebilir.

Selin whatsapp’tan siparişini verir. Gelin karşı tarafta durum nasıl işliyor ona bakalım. KremoX Butik çalışanı Zeynep eteğin beden ve renginin olduğuna emindir. Daha dün yeni ürünler gelmiştir hatta. Kesin vardır. Depoya gitmeden ürünün olduğunu yazar fakat bilmediği birşey vardır. Birkaç saat önce bir başka çalışan Cenk son ürünü satmıştır.

kıyafet depo

Zeynep müşteri bilgilerini aldıktan sonra eteği raftan almaya gider ama ne kadar ararsa arasın ürünü bulamaz. Cenk durumu anlattığında Cenk’e biraz sinirlense de hatanınn kendisinde olduğunun farkındadır. Bilgisayar başına döner ve ürünün ne yazık ki stoklarda kalmadığını ,bir yanlışlık yapıldığını yazar. Fakat instagram vahşi bir dünya olduğu için Selin gerekli azarlamayı yapar ve butiğin numarasını siler.

Butiğimiz bir stok programı veya e-ticaret sitesi kullanıyor olsaydı Zeynep’in yapacağı tek şey ürün raporuna girip ürünün olup olmadığını kontrol etmeikti. Hatta e-ticaret sitesinde müşteriyle konuşmasına bile gerek kalmayabilirdi. Ürünün hiç kalmadığını görüp şüphelendiğinde raporlardan Cenk’in satmış olduğunu da görebilirdi. İnstagram satışlarının çoğunlukla gece yapıldığını hesaba katarsanız Selin mağazada değil evinde bile olabilirdi.

Sarebu web tabanlı bir yazılım olduğu için ister bilgisayardan ister telefondan ister yatarken ister masa başında her yerde ve platformda kullanabilirsiniz. İstediğiniz taktirde sadece size özel e-ticaret sitesi de yapıyoruz. Detaylara sitemizden ulaşabilirsiniz.

İşletmenizi kolayca izleyin

Stok Programı, Ön Muhasebe Programı, E-Ticaret siteleri için artık daha fazla araştırmanıza gerek yok.

Kampanyalar

Ücretsiz Kayıt Ol

Kullanıcı Sözleşmesini Onaylıyorum